Kuka olen?

Olen 48-vuotias keravalainen lapsiperheen isä. Ostimme Keravalta talon reilu neljä vuotta sitten. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja päätyöni liittyykin opetusalaan.

Toimin laaja-alaisena erityisopettajana alakoulussa ja samalla toimin pedagogisena kouluttajana oman yritykseni, Digiopen, kautta. Lyhyesti sanottuna autan opettajia ja rehtoreita ottamaan haltuun erilaisia opetusalan järjestelmiä ja laitteistoja, jotta he osaisivat hyödyntää niitä opetuksessa oppijoiden kanssa. Nykyisin pidän myös koulutuksia julkisen sektorin muille toimialoille, yrityksiin ja valtion yksiköihin. 

Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta www.digiope.com.

Tutustu minun työ- ja opiskeluhistoriaani tästä linkistä.

Minulla on tutkinto myös musiikin alalta ja lisäksi olen nuorena käynyt linja-autonkuljettajakoulutuksen. Musiikin alalta olen käynyt konservatorion ja pääaineeni siellä oli klassinen laulu. Tällä hetkellä toteutan musiikin alaa toimimalla sivutoimisena kanttorina eri seurakunnissa tai esiintyvänä laulajana. Linja-autolla saatan joskus ajaa tilausajoja.

Aiemmat vaalit

Vuonna 2019 olin kristillisdemokraattien listalla kansanedustajaehdokkaana. Ensikertalaiseksi voisi sanoa, että vaalit menivät kohtuullisesti. Nyt on aika katsoa tulevaisuuteen.


Muistoja menneestä vaalikaudesta tiivistettynä tähän artikkeliin.

(Kuva avautuu suuremmaksi uudessa välilehdessä.)