Kuka olen?

Olen 47-vuotias keravalainen lapsiperheen isä. Ostimme Keravalta talon reilu kolme vuotta sitten. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja päätyöni liittyykin opetusalaan. Toimin pedagogisena kouluttajana oman yritykseni, Digiope, kautta. Lyhyesti sanottuna autan opettajia ja rehtoreita ottamaan haltuun erilaisia opetusalan järjestelmiä ja laitteistoja, jotta he osaisivat hyödyntää niitä opetuksessa oppijoiden kanssa. Nykyisin pidän myös koulutuksia julkisen sektorin muille toimialoille ja valtion yksiköihin. Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta www.digiope.com.

Tutustu minun työ- ja opiskeluhistoriaani tästä linkistä.

Nykyinen puolueeni on kokoomus ja kuulun myös Keravan kokoomukseen. Tulen olemaan kokoomuksen ehdokkaana Keravalla kuntavaaleissa 2021.

Muita ammatteja minulla on musiikin ala ja linja-autonkuljettaja. Musiikin alalta olen käynyt konservatorion ja pääaineeni siellä oli klassinen laulu. Silloin tällöin toimin myös sivutoimisena kanttorina eri seurakunnissa. (Youtube)

Aiemmat vaalit

Vuonna 2019 olin kristillisdemokraattien listalla kansanedustajaehdokkaana. Ensikertalaiseksi voisi sanoa, että vaalit menivät kohtuullisesti. Nyt on aika katsoa tulevaisuuteen.


Muistoja menneestä vaalikaudesta tiivistettynä tähän artikkeliin.

(Kuva avautuu suuremmaksi uudessa välilehdessä.)